11 Haziran 2016 Cumartesi

Yeni Oyun : Project Diva X !


Merhaba! Uzun süredir bloğu güncelleyemedim, üzgünüm!! ;A;
Bu yazımda son çıkan Project Diva oyunundan bahsetmek istiyorum (^^) Bildiğiniz üzere Project Diva serisi Sega ve Crypton Future Media şirketlerinin kendi Vocaloid karakterleri için yaptıkları bir oyun serisi.  X'den önceki oyun Project Diva F ve Project Diva F 2 idi. (Yukarıda birkaç F 2nd modülleri var ^^) 
Arcade serisinin grafikleri hoşuma gidiyordu fakat F'in şarkı ve modül seçimleri çok daha iyi. Gerçi F'in grafiklerini de seviyorum.  
Link : Project DIVA F 2nd Opening 


Bugün bahsedeceğimiz oyun son çıkan oyun..Project Diva X!


Oyun Sega ve Crypton Future Media'nın bu yıl (2016) çıkardığı bir ritim oyunu.  Japonya'da PS Vita için olanı 24 Mart'ta satışa çıktı.  PS4 versiyonu bu yaz 25 Ağustos'ta çıkacak.  Kuzey Amerika'da ise ikisi de 30 Ağustos'ta çıkmış olacak. Oyun PD serisinin 10. oyunu. Oyun diğer serilerdeki çoğu şeyi içerse de yeni bir oyun  oynama şekli ele alınmış. "Live and Produce" temasında.



PS Vita kapağı bu şekilde~
   
PS4 (^^)


            Oyundaki modüller ( karakter tasarımları) on altı sanatçı tarafından tasarladı. Bu isimlerin içinde benim çok sevdiğim Akiakane ve iXima gibi isimler de yer alıyor. Oyunun theme şarkısı " Tsumi no Namae "  ryo tarafından bestelendi. (Yine :') )
  

Oyun şarkısını oyunun içinde dinlemek için ^^  -->  Tsumi no Namae (PDX)

Modül sayısı 300 tane ve 60 tanesi yeni. Devamı elbette güncellemelerle gelecektir. Şarkı sayısı da 30. 6'sı Medley şarkıları olarak geçiyor. 


Bunlar modüllerin bir kısmı ^^ 

Ve evet..Oyunda Power Rangers kostümleri de var...


Oyunun çıkış tarihi Dance with Devils ve Dead or Alive Xtreme3 serileriyle aynı gün olduğu için, böyle bir resim görmemiz mümkün ;


Project Diva X x Dead or Alive Xtreme3 ! ( owo)


Oyunun nasıl oynanacağını anlatamayacağım çünkü PC versiyonu dışında PD oynamadım. Ama çok eğlenceli olduğundan eminim! (^^)/
Bugünlük bu kadar! Hoşçakalın!